HTML

CES lányok szépjei: okosak legyenek vagy cicababák?

2008.02.05. 01:10 Trace

Nem up-to-date, de azért elmondom. Nagy vita alakult ki a gizmodo-n hogy az eszes lányok vagy a cicababák voltak jobbak a CES-en. Namost hát milyen szemmel, melyik néz ki jobban, kiből lenne jó feleség stb.? Zsákutcás kérdés, de elgondolkodtató, több párhuzam kapott helyet a kommentekben. Nézzetek rá, érdekes a statisztika. Eddig azokra a lányokra szavaztak többen akikben van ész és nem csak állnak pucéran vagy tangában mert az jó a szemnek. Jó a szemnek? ... Eleve nem. Én nem szavaznék, feleségem van. De nekem is okos csaj a feleségem úgyhogy rájuk szavaznék, ha abban a szituban lennék.

Egy tetszetős hozzászólást kiemelnék a sok közül:
We used to hire booth babes for both of our major trade shows but gave up on them in the mid 90s, it just seemed so wrong. Then we actually got some decent looking girls working for us, and they had brains!! So I married one of them! :)

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: statisztika verseny szép szexi lányok feleség ces gizmodo

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr35299062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása