HTML

200 millióért tervezték meg a kormanyszovivo.hu -t

2008.06.27. 09:08 Trace

A következőkről tájékoztat az alternatíva blog: Örvendezünk, hiszen elindult a kormanyszovivo.hu, valamint a sajto.kormanyszovivo.hu. A cél nemes, azonnali információszerzés, teljes nyilvánosság, stb. Az első vicc az az, hogy a vakbarát felületre egy 21x22-es kis ikon mutat, úgyis rátalál gyengén látó barátunk, ha nagyon akarja.

Aztán ha rákattintunk, kapunk egy teljesen korrekt, kontrasztos, nagybetűs oldalt. Na, de mi van a legkisebb betűvel írva? Bizony ez: „Felolvasó szoftver letöltése”. Érdekes, bár a honlap ettől függetlenül szép lett, akárhogy is akarnám fikázni. Csak az a nagy rejtély, hogy hogyan sikerült ennyire felalkudni az árát. Az ATW árkalkulátorával maximum 951.500 HUF-os ajánlatot sikerült összehoznom, pedig kétszer is átnéztem. Persze, tudom én, hogy kell egy csomó minden, de akkor menjünk végig!

- számítógép (legyen 5 db) – honlaptervezéshez nem kell erőmű, én maximum 2.500.000 magyar forintot adnék erre, persze ez már kormányzati ár
- Adobe CS3 Master Collection (ezek szerint 5x) – minden benne van, ami kell: 1999200.-
- munkadíj – legyen kurva sok: 20 000 Ft/óra. Ha két hét melóval számolok (2 hét * 5 nap * 8 óra * 5 fő), ami azért túlzás, akkor 8.000.000 Ft az eredmény.

Összesen: 12.499.200 HUF

Ha bárki tud még valamilyen szolgáltatást, amit kihagytam, akkor szóljon, és én frissítem a cikket. De nem hiszem, hogy a honlap fontosságának pénzbeli értéke akár 15 millióig felvinné a végösszeget, nemhogy 200-ig. Biztos lett volna jobb helye annak a pénznek. Persze ki tudja, lehet hogy több volt a munkadíj; egész nap a politikusok fejét nézni, méretezni – nem álommunka.

TRACE: Ezután már csak a kormánynyak tervezek weboldalakat, úgyhogy senki ne keressen árajánlatkéréssel! De most komolyan ezt az oldalt, 4 hasábos, WordPress, és egyéb nyalánkságokkal is összedobnám egy 100-asból, persze nem politikusoknak, politikusoknak ez minimum 200 milla. Ez olyan mint mikor a Balatonon egy németnek 600-ért adnak kávét, egy magyarnak meg 300-ért.

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: politika magyar weblap nocomment munkadíj

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr51541623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása