HTML

A Wondeer csoda

2008.02.06. 19:58 Trace

Múltkor még a wondeer.com webkettes alkalmazás aluljáróiról beszéltem, most meg csak folytathatom amit elkezdtem. 2008.01.12. 01:07-kor missparker kijelentette a Wondeer blogján hogy készen vannak!

Idézek:
Készen vagyunk!!!
2008.01.12. 01:07 missparker
Legalábbis az alfatesztre szánt oldallal. Most kb. két hét beszélgetés, javítás következik, majd redesign, és éles indulás (continuous beta :)). A titok sem titok többé. Akik NDA-t írtak alá, ezennel az is érvényét vesztette.

Nem lejárató kampányt akarok indítani de tényleg ez mi ez a wondeer? A title HTML tagban még mindig Wondeer | Closed Beta | Internal (Not for Distribution) szerepel a siton viszont "Jelenleg a wondeer.com alfatesztje folyik. Hamarosan nyitunk!" - egyik kérdés. Most alfa, vagy Béta? Másik kérdés: nemzetközi vagy magyar színtérre szánt webes alkalmazásról beszélünk ha a fejlesztők az egész site menürendszerét angolul gyártották le de az alfateszt jelmondatot magyarul írják ki. A wondeert nekem még nem sikerült összeraknom. Sem logikailag, sem technikailag, sem marketingileg, sem sehogysem.

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: web2.0 web2 béta web gondolatébresztő alfa bétateszt alfateszt wondeer webkettőpont mégilyet

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr24328335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása