HTML

Válassz a feleségednek bugyit

2008.03.22. 17:58 Trace

Hát ez kiakasztot... Modellek közül választhatsz melyikhez hasonlít jobban a feleséged és akkor könnyebben rendelsz neki bugyit, melltartót, vagy bikinit. Ha akarod a modell meg is fordul, átváltja a bikinit, és közelebb is jön. Még a gyűrűt is láthatod a gyűrűsujján - tehát férjes asszony, az meg gusztustalan. Nem tudom a férj mit szól hozzá. Én nem örülnék a ha a feleségem mászkálna ott.... Na vissza a bizniszhez. Van egy hiba itt a prancssorban, ugyanis csak 3 modell közül választhatsz ami nem nagy választék mondjuk meg őszintén. Egy néges és két különböző alkatű fehér lány. És ha nem olyan a feneke a tiédnek, vagy a melle, nem A-s hanem B-s melltartót veszel?? Gondolkozz! Ez kiakaszt. Legalább lenne 10-12 modell különböző fenékformával és mellnagysággal. Az már vaéami lenne, védelmükre szóljon hogy még csak bétában vannak, tehát lehet még fejlődni etéren.

Kattints a képre...

1 komment   - - Email értesítés - RSS

Címkék: béta web modell szerelem mell bugyi pár bikini kedves feleség app fenék melltartó

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr98392576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.03.31. 00:49:24

Élő őltöztetőbaba.
Nem rossz.
Azt azért meg kell hagyni, akárhogy is, akármint is:a jobb oldali csajszi egész csinos. Van pár vadító verzió a rucikból is. Mindegyik rajta áll legjobban - szerintem -, de ízlések és pofonok....

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása