HTML

40 millióból webáruház?!

2008.07.10. 09:40 missparker

Rímelve az előző postunkra, furcsa balhé van készülőben:

Egy blogger talált az nfu.hu-n egy pályázati kiírást, és felháborította, hogy egy webáruház 40 millióba kerülhet.

Önmagában így tálalva az eseményeket, ez valóban lehet felháborító. Véleményem szerint az eset ordít egy másfajta szemléletért is, a jéghideg tények nézetében. Első, és legfontosabb tény, hogy a kiírás maga így szól: E-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása Tehát nem webáruházra adnak 20 millió forintot, hanem a fent nevezett kategóriára.

E-szolgáltatások közül eszembe jut még néhány, ami nem oldható meg egy olcsó „dobozos” webáruház testreszabásával. A nyertes pályázókat elnézve, akár lehetne más ötletük is, remélem lesz is. Sőt, azt is remélem, hogy az ügy magával vonzza azt az igényemet (talán másoknak is van erre igényük), hogy a pályázati pénzek felhasználását komolyan ellenőrizni fogják. Legalább ebben a témában. Mert az ilyen ’balhék’ csak így nyernek értelmet.

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: politika magyar nocomment munkadíj

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr11561739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása