HTML

Internetadó Bétában

2008.04.28. 13:55 Trace

Nem fogadható el a kulturális járulék bevezetése a internetes szolgáltatásokra – véli a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM).

Bóna Ákos, a GKM infokommunikációs ügyekért felelős szakállamtitkára ma egyeztetett a járulék tervezett kivetéséről a szolgáltatókkal és a civil szervezetekkel. A megbeszélésen részt vettek az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Nemzeti Kulturális Alap képviselői is. Az egyeztetés során a minisztérium véleménye nem változott arról, hogy a 0,8 százalékos teher bevezetése erősen gátolná a világhálós szolgáltatások magyarországi terjedését.

A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács már múlt héten elutasította az internet-hozzáférés és mobil tartalomszolgáltatás terhelésének növelésére törekvő, az Oktatási és Kulturális Minisztérium által beterjesztett törvénymódosítást.

- VG.hu -

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: béta internet hülyeség gondolatébresztő internetadó

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr4445390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása