HTML

Egy TotalCar-os olvasó is megrökönyödött a webb írásán

2008.03.30. 08:34 Trace

Nem tudom hogy most egy bennfentes TotalCar-os írta ezt az emailt nekem vagy a TeljesKocsi már webes emailrendszert is nyitott. Gőzöm nincs. A totalcar.hu oldalon nem találtam egyetlen totalcaros emailregisztrációra utaló részt sem, csak egy VIPmail belptető formot. Szerintetek? Na mindegy, itt közlöm a közöttünk törtéténő kommunikációt.

2008/2/7 <******@totalcar.hu>:
Kedves Trace!

Nincs saját blogom, már nem emlékszem hogyan kerültem a tiédre (biztos valamelyik általam kedvelten és rendszeresen olvasottan keresztül). Igazad van, az offtopic és a spam teljesen más fogalmak, természetesen amire én gondoltam, az az offtopic hozzászólás, de nálam az már a spam kategóriába tartozik - teljesen értelmetlen, felesleges, inkompetens a témával kapcsolatban. Ez volt az első, amin kicsit bosszús lettem, de ettől még nem írtam volna azt, hogy "nem vagy kerek". Azzal egyetértek, hogy fel kell hívni a bloggerek figyelmét, ha ilyen történik a közösségükkel, de ha valaki olyat ír, hogy "kommunista Magyarország", akkor az kicsapja nálam a biztosítékot.

Ha bántó volt a hozzászólásom, elnézést kérek, töröld ki nyugodtan. Többet ezzel nem szeretnék foglalkozni. Esetleg adnék egy ötletet, hogy miről írj: az lesz csak az igazi kommunizmus, ha szétosztják a vasutasoknak a privatizációs bevételt. Ekkor teljes mértékben teljesül, hogy "A DÓGOZÓJÉ A GYÁR", nem? :)

Üdv.: R

Nekem magyarország kommunista, szocialista, hogyismondjam rendőrállam... Ezt nem csak én mondom, nem úgy mint a dógozójé a gyár hanem színfalak mögött vagy előtt médián keresztül kereken és pompásan tálalva ahogy azt illik. Demokráciában a népakarat dönt, Magyarországon Gyurcsány. A blogpost amúgy a bloggertársadalomhoz szólt és a kommunista magyarország csak paprika volt a gulyáshoz. Ez olyan beszólás mint mondjuk a totalcarból a trabant egy jó keleti jószág. Pöfög, hú de kafa...

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: blog blogger magyar magyarország olvasói levél email totalcar kommunista

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr13402800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása