HTML

Bezártak egy iskolát YouTube-os fenyegetés miatt

2008.01.15. 22:10 Trace

Hétfőn a norvég rendőrség azonnali hatállyal bezárt egy középiskolát egy YouTube-on talált videó miatt. A videón az egyik gimnazista fiú merényleti tervét lehet látni ami rettegési hullámot indított el a skandináv országban.

A Kjenn Skole (Kjenni Iskola) szombaton lett hírhedt és vasárnapra a videót el is távolították. A 15 éves fiú Bin Laden-i bátorsággal közölte részletes terveit a világhálón publikált videójával amin a vizsgáló tiszt jelentése szerint az iskola képe szerepelt háttérképként háttérzenével fűszerezve. Majd hat tanár képe tűnt fel és egy hang azt mondta: "Egy nap meg fog történni, véres gépezet lesz, egy napon meghalsz."



A tinédzser fiút nem tartóztatták le és őrizetbe se vették, de a rendőrök folyamatosan faggatják. Arról hogy a srácnak megvoltak-e az eszközei a mészárlásra még nem tudni. Többet a következő linkeken olvashatsz a történtekről: angolul - magyarul.

Hajrá YouTube. Hajrá Világháló.

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

Címkék: média web horror youtube videó rendőrség fenyegetés merénylet gyilkosság gimnázium bin laden

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr97298973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása