HTML

Blog Szabályzat

2008.01.01. 15:00 Trace

1. Cikkek

1.1 A webb.blog.hu (későbbiekben blog) a blog, olvasó levelek ill. hozzászólások által közölt médiumok (írás, kép, videó, hanganyag) fóruma.

1.2 A blog az oldalak tartalmáért és az ott megjelent információk felhasználásából eredõ esetleges károkért felelősséget nem vállal.

1.3 A blognak nem célja személyek, intézmények, eszmék sértése a cikkek kizárólag egyéni és közösségi vélemény kifejezésére szolgálnak.



2. Hozzászólások

2.1 A blog a blog.hu adminisztrációs rendszeren "kommentek" menüpont alatt automatikusan, hozzászólás után tárolt emailcímekre nem küld spamet (elektronikus hirdetést). A blog az automatikusan tárolt emailcímeket bizalmasan kezeli, azokat nem adja át harmadik félnek.

2.4 A blog fenntartja a jogot a blog.hu adminisztrációs rendszeren "kommentek" menüpont alatt automatikusan, hozzászólás után tárolt emailcímekre személyes (nem reklám célú) emailt küldeni, köszönetnyílvánítás, segítségnyújtás, és oknyomozás esetén.

2.2 Az elküldött hozzászólásokért tartalmilag, esztétikailag, nyelvhelyességileg a hozzászóló felelős.

2.3 Az elküldött hozzászólások minden esetben publikusak, a "Komment küldése" gombra kattintás előtt a hozzászóló felelőssége hozzászólását a 2.2 pontban rögzítettek alapján ellenőrízni. A "Komment küldése" gombra kattintás után (automatikus publikáció) a blog dönthet a hozzászólás törléséről illetve moderálásáról ha azt a 2.2 pontban rögzítettek alapján publikálásra alkalmatlannak, vagy módosítandónak véli.

2.4 A blog fenntartja a jogot a hozzászólások cikként való megjelenítésére és azok esztétikai illetve nyelvhelyességi korrekciójára.



3. Olvasói emailek

3.1 A blognak emailt küldeni mindekinek jogában áll. A blog emailcíme: webb.blog.hu@gmail.hu (későbbiekben blog emailcíme)

3.2 A blog kizárólag válasz emailt küld a blog emailcímére beérkezett olvasói elektronikus levelekre, elektronikus hirdetést nem.

3.3 Az olvasói emailek tartalmáért, esztétikai szépségéért, nyelvhelyességéért az emailt küldő a felelős. A tartalom médiumai (szöveg, kép, hanganyag, videó) lehet egyedi, ill. nem egyedi. Ha a média forrása nem egyedi akkor az emailküldőnek meg kell jelölnie a forrást. A forrás megjelölés elmulasztásából eredő esetleges szerzői jogsértéért a blog nem vállal felelősséget. A médiumokat a blog esztétikailag, nyelvhelyességileg, méretileg, illetve terjedelmileg változtathatja.

3.4 Az olvasói levelek a blogon megjeleníthetők a blog szerzője által ha azt publikálásra alkalmasnak véli a 3.3 pontban foglaltak alapján.

3.5 A blog az emaileket bizalmasan kezeli. A küldő emailcímét a blog harmadik félnek nem adja át.



4. Reklámok

4.1 A blogon megjelenő reklámok tartalmáért és az azokon megjelentetett információk felhasználásából eredõ esetleges károkért a blog szerzője felelősséget nem vállal.

4.2 A blog szerzőjének joga a reklámok helyét, méretét, és mennyiségét meghatározni.



5. Egyéb

5.1 Bárminemű, panasszal, ötlettel, egyéni véleménnyel kapcsolatosan a blog a magyarbeteg.blog.hu@gmail.com emailcímen érhető el. A blog szerzője nem köteles minden beérkezett emailre válaszolni.

5.2 A jelen szabályzatot a blog szerzője bármikor megváltoztathatja.

Szólj hozzá!   - - Email értesítés - RSS

A bejegyzés trackback címe:

https://webb.blog.hu/api/trackback/id/tr87333108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Magyar Beteg


süti beállítások módosítása